Rumah Ku Syurga Ku

Sunday, December 14, 2008

Birthday Irsyad ke 8 tahun, 12-12-2008

HAPPY BIRTHDAY TO YOU....

Irsyad genap 8 tahun...



Birthday boy request nak cheese cake...
Dik fikir camna nak deco ni...
Nak pakai butter icing, tak boleh...
Pastu ingat nak deco pakai coklat je...
PAstu, lepas bancuh adunan american cheese cake tu...
ermmmm terfikir laks...
amik sikit adunan tu, campur ngan chocolate emulco...
Pastu masuk dlm piping bag...
buat la deco dgn adunan cheese cake tu...
Deco kek sebelum bakar...
Macam ni la hasilnya...
Nak buat padang bola dan goal net nya
Tapi tak berapa menjadi...maklum tangan tak berseni...
layan je le...
heheheh



Sempena besday Irsyad dan kebetulan, jiran kitaorg nak kena transfer ke Sabah, next week.
So ajaklah diaorg dinner kat umah kitaorg...

Antara hidangan jamuam makan malam.

Limau mandarin...manis....


Mihun goreng...


Sambal tumis sotong


Gulai tempoyak ikan jenahak + timun ladang


Pastu ada sayur tauge goreng kicap, sambal belacan dan ikan kembong goreng....
tapi tak snap gambar la...

No comments: