Rumah Ku Syurga Ku

Monday, December 22, 2008

Shopping kat ICCA dan Best Denki...

Sabtu lepas...pergi shopping2 kat best denki, KLCC
Beli bbq set...
Bila pulak nak rasmikan nih...
rege dia rm279 je...



Pastu, dapat idaman kalbu...dah 3 tahun ngidam ni...baru ni dapat...
rege rm3599...



Pastu dapat free glass blender ni...
Value dia rm800...kata promoter tu la...




Dan dapat buku resepi keenwood ni gak...



Sebelum pi KLCC tu, pi ICCA..
Beli nozle set ni....
29 pieces...rege rm130


Pastu nampak pulak alphabet ni, untuk tulis2 atas kek deco...
Rembat je le...biar menyesal beli, jangan menyesal tak beli...







4 comments:

budakecik said...

askm kak,sihat-sihat selalu hendaknye dengan toy2 baru tu..hehe. emm..kak ton dah dapt mixer idaman sy bile plak agak nye..kalo dapt tak tido malam le agak nye duk try resepi baru je la..hehe..nice nozel tu kak ton, arap2 nanti dapat beli gak satu set senang nk mndeco..salam maal hijrah...askm :)

Aymywithlove said...

Salam.. k ton, bestnye kenwood major tu.. aymy tak survey lagi rege kat sini.. kalo kat sini murah sket, bleh la start saving.. nek beli satu gak..

Anonymous said...

salam...bole tumpang tanya ICCA tu kat mana bole bagi add. tak berkenan nk cari nozzle set tuh...tq

Anonymous said...

kayanya awak ni ...tak kerja pun dpat beli corelle , mix blander beribu-ribu..untung badan. tak kerja pun dapat beli mhl2 mcm tu