Rumah Ku Syurga Ku

Friday, February 20, 2009

Moist Chiffon Cake

Try buat chiffon cake....ni sebab terjangkit virus chiffon cake kat MyR le ni...
Nor dgn Oren Chiffon cake...Ika ngan choc chiffon cake...
Moist chiffon cake ni resepi dari Cik Mat Gebu...
memang sedap....dan gebus...lebih2 lagi kerana menggunakan khidmat cik KW kesayangan ku itu...
Sape2 nak resepi...ada kat Blog Cik Mat....pi le jenjalan kat sana
Ada link dia kat tepi tu...




Memang tabik kat cik mat..
kek ni gebus sekali...
tima kasih ye Mat...sebab sudi2 kongsikan resepi....

4 comments:

nabella said...

Ton..aku pun selslu melawat myresepi..dok terliur kek chiffon ni..bila la nak buat...

KAK TON said...

oit!!! awat tak anta e-mail..
aku dah bagi kan email add aku...

nabella said...

kalu nak p blog aku hang klik jer kt nama aku tu...he he he...

nabella said...

Ton.bila lagi hang jadi full housewife? Patutlah mcm2 masakan hang..aku sib baik keje sendiri..kdg2 tuang balik awai..bila rasa nak masak sst..